Crocs Classic Slide v2 209401-001 Black Ανατομική Σαγιονάρα Unisex

014024
34,00 €

Unisex ανατομική σαγιονάρα Crocs Classic Slide v2 209401-001 Black.

Crocs Classic

34,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 3 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Αναβαθμίστε το στιλ σας με αυτές τις μοντέρνες και σούπερ άνετες σαγιονάρες. Φτιαγμένες με το επαναστατικό υλικό Croslite™ της Crocs, επαναπροσδιορίζουν την έννοια της άνεσης, προσφέροντας πληθώρα εντυπωσιακών χαρακτηριστικών που τις καθιστούν top επιλογή.

Τα παπούτσια της Crocs δεν είναι πλαστικά. Το Croslite™, είναι ένα ελαφρύ αφρώδες υλικό ρητίνης που αναπτύχθηκε από την Crocs, και ξεχωρίζει τα παπούτσια της. Τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να περπατάτε στον αέρα. Προσφέρει μια αίσθηση ελαφρότητας, επιτρέποντάς σας να κινείστε εύκολα και άνετα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποχαιρετήστε τα κουρασμένα και πονεμένα πόδια!

Αυτό το μοναδικό υλικό προσφέρει μια απαλή αίσθηση κάθε φορά που περπατάτε, μειώνοντας την πίεση στα πόδια σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης. Θα είναι σαν να περπατάτε πάνω σε σύννεφα, καθώς το υλικό Croslite™ απορροφά τους κραδασμούς, προσφέροντας ανακούφιση στα πόδια, τα γόνατα και την πλάτη.

Σχεδιασμένο με σκοπό την απόλυτη άνεση, το Croslite™ είναι εργονομικό, προσαρμόζεται στο σχήμα των ποδιών σας και προσφέρει μια εξατομικευμένη εφαρμογή. Απολαύστε βελτιωμένη στήριξη και μια εφαρμογή που αγκαλιάζει τα πόδια σας, ελαχιστοποιώντας τους δυσάρεστους πόνους που συνήθως συνδέονται με άβολα παπούτσια.

Αποχωριστείτε τις ανεπιθύμητες οσμές καθώς το Croslite™ έχει φυσική αντοχή σε βακτήρια και μύκητες. Οι σαγιονάρες σας θα παραμένουν φρέσκιες, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε διαρκή φρεσκάδα κάθε φορά που τις φοράτε.

Το Croslite™ είναι ανθεκτικό στο νερό και εύκολο στο καθάρισμα, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα μέρη και περιστάσεις. Είτε πάτε στην παραλία, στον κήπο ή μια βόλτα στην πόλη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βρωμιές ή φθορά από το νερό. Απλώς πλένετε τα παπούτσια και θα είναι και πάλι σαν καινούργια!

Το υλικό Croslite™ δεν αφήνει ίχνη ή γρατσουνιές σε εσωτερικές επιφάνειες. Μπορείτε να φοράτε χωρίς άγχος τα Crocs σας μέσα στο σπίτι, χωρίς να σκέφτεστε μήπως αφήσουν κάποιο σημάδι στο πάτωμα.

Το Croslite™ είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του, εξασφαλίζοντας ότι τα Crocs σας θα αντέξουν στο χρόνο. Αυτό το υλικό αντέχει στη φθορά και την τριβή, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ζευγάρι Crocs για χρόνια.

Τα Crocs Classic Slides v2, συνδυάζουν άψογα στιλ και άνεση. Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας, ανακαλύψτε την ευελιξία και εκφράστε τη μοναδική προσωπικότητά σας με τα εξατομικευμένα Jibbitz™ charms. Οι σαγιονάρες Crocs Classic Slides v2 θα γίνουν ο ιδανικός σύντροφός σας για όλο το καλοκαίρι.

Ύψος Τακουνιού
3 cm
Χρώμα
Μαύρο
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Άνδρας
Γυναίκα