Crocs Crush High Shine Slide 209648-3VS Plaster Γυναικεία Ανατομική Πλατφόρμα

013853
59,00 €

Γυναικείες ανατομικές πλατφόρμες Crocs Crush High Shine Slide 209648-3VS Plaster, σε απαλό πράσινο χρώμα με γυαλιστερό εφέ.

Crocs Crush

59,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 6 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Crocs Crush High Shine Slide: Τα νέα slides-platforms της Crocs που θα σας χαρίσουν απόλυτο στυλ και την αξεπέραστη άνεση της Crocs.

Με ύψος 5,2 cm, τα Crocs High Shine Slide είναι εδώ για να σας χαρίσουν μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Μπορείτε να τα φορέσετε με τα σορτς, τις φούστες, τα φορέματα και τα τζιν σας. Διαθέτουν τρύπες για να τα διακοσμήσετε με Jibbitz™ Charms!

Κατασκευασμένα από Croslite™: Τα υποδήματα της Crocs, δεν είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Το Croslite™ είναι ένα μοναδικό υλικό που αναπτύχθηκε από την Crocs και έχει επαναπροσδιορίσει την άνεση των υποδημάτων της. Είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό κλειστών κυψελών αφρώδες υλικό ρητίνης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη. Είναι σαν να περπατάτε πάνω σε σύννεφα, καθώς το υλικό προσαρμόζεται στο σχήμα των ποδιών σας, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή σαν να έχει σχεδιαστεί για εσάς. Η μαλακή και ευέλικτη φύση του Croslite™ εξασφαλίζει άνεση όλη μέρα, καθιστώντας αυτά τα σανδάλια, μια επιλογή που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα το καλοκαίρι, από την παραλία μέχρι την βόλτα.Το Croslite™ παρέχει μαλακή και άνετη αίσθηση σε κάθε βήμα, μειώνοντας την πίεση στα πόδια σας και επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία περπατήματος.

Το υλικό Croslite™ είναι φυσικά ανθεκτικό σε βακτήρια και μύκητες που προκαλούν οσμές. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά να διατηρείται μια φρεσκάδα, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Αποχωρίστε τις ανεπιθύμητες οσμές και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα με το υλικό Croslite™.

Τα Crush High Shine Slides με το υλικό Croslite™ είναι ανθεκτικά στη φθορά και την τριβή, Το καθάρισμα τους γίνεται πανεύκολα. Το ανθεκτικό στο νερό υλικό Croslite™ μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ένα απλό ξέπλυμα, ενώ στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα και είναι έτοιμα για να τα ξαναφορέσετε.

Ύψος Τακουνιού
5 cm
Χρώμα
Πράσινο
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Γυναίκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.