Crocs Classic Crush Sandal 207670-6UR Quartz Γυναικεία Ανατομική Πλατφόρμα

013847
55,00 €

Γυναικείες ανατομικές πλατφόρμες Crocs Classic Crush Sandal 207670-6UR Quartz, σε απαλό ροζ χρώμα.

Crocs Classic

55,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 2 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Crocs Classic Crush Sandal: Το απόλυτο σανδάλι για κάθε σας βήμα. Μοναδικό στυλ και αξεπέραστη άνεση.

Με μοντέρνο σχεδιασμό με δύο λουράκια και ύψος 5,2 cm, τα Crocs Crush Sandal είναι εδώ για να σας χαρίσουν ξεχωριστό στυλ και αυτό το καλοκαίρι. Μπορείτε να τα φορέσετε με τα σορτς, τις φούστες, τα φορέματα και τα τζιν σας. Διαθέτουν τρύπες για να τα διακοσμήσετε με Jibbitz Charms!

Κατασκευασμένα από Croslite™: Τα υποδήματα της Crocs, δεν είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Το Croslite™ είναι ένα μοναδικό υλικό που αναπτύχθηκε από την Crocs και έχει επαναπροσδιορίσει την άνεση των υποδημάτων της. Είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό κλειστών κυψελών αφρώδες υλικό ρητίνης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη. Είναι σαν να περπατάτε πάνω σε σύννεφα, καθώς το υλικό προσαρμόζεται στο σχήμα των ποδιών σας, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή σαν να έχει σχεδιαστεί για εσάς. Η μαλακή και ευέλικτη φύση του Croslite™ εξασφαλίζει άνεση όλη μέρα, καθιστώντας αυτά τα σανδάλια, μια επιλογή που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα το καλοκαίρι, από την παραλία μέχρι την βόλτα.Το Croslite™ παρέχει μαλακή και άνετη αίσθηση σε κάθε βήμα, μειώνοντας την πίεση στα πόδια σας και επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία περπατήματος.

Το υλικό Croslite™ είναι φυσικά ανθεκτικό σε βακτήρια και μύκητες που προκαλούν οσμές. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά να διατηρείται μια φρεσκάδα, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Αποχωρίστε τις ανεπιθύμητες οσμές και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα με το υλικό Croslite™.

Τα Crocs Classic Crush Sandals με το υλικό Croslite™ είναι ανθεκτικά στη φθορά και την τριβή, Το καθάρισμα τους γίνεται πανεύκολα. Το ανθεκτικό στο νερό υλικό Croslite™ μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ένα απλό ξέπλύμα, ενώ στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα και είναι έτοιμα για να τα ξαναφορέσετε.

Ύψος Τακουνιού
5 cm
Χρώμα
Ροζ
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Γυναίκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.