Ζώνη Οσφύος Oppo 2950 AccuTex με Ένθεμα Σταθεροποίησης

013798
50,00 €

Ζώνη Οσφύος Oppo 2950 AccuTex με Ένθεμα Σταθεροποίησης

Ζώνη Οσφύος

50,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 1 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Η πλέξη υψηλής πυκνότητας σε σχήμα H με εσωτερικό μαξιλάρι ενισχύει τη σταθερότητα της σπονδυλικής στήλης, προσφέροντας βέλτιστη συμπίεση για την ανακούφιση του πόνου και συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής καμπυλότητας της σπονδυλικής στήλης.

Σχεδιασμένο να βοηθά στη διατήρηση ουδέτερης καμπύλης οσφυϊκής λόρδωσης για βέλτιστη υγεία της σπονδυλικής στήλης.

Διμερείς ζώνες σχήματος U υψηλότερης συμπίεσης σταθεροποιούν τους μύες του πυρήνα. Η πίεση στην κοιλιά βοηθά στη βελτίωση της ενεργοποίησης των μυών.

Η σύνθεση 3D Knitting παρέχει ανατομική εφαρμογή γύρω από το περίγραμμα της άρθρωσης για τέλεια προσαρμογή στο σώμα.

Ακριβής εφαρμογή και βέλτιστη στήριξη για να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο προστασίας κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Η ζώνη  προσφέρει πολλαπλά επίπεδα συμπίεσης από ήπια, μέτρια έως υψηλή, παρέχει στοχευμένη στήριξη για την τόνωση του μυοσκελετικού συστήματος για την ενεργοποίηση των μυών και τη σταθεροποίηση των αρθρώσεων.

Ενδείξεις: Οσφυαλγία, Οσφυιοϊσχιαλγία, Χαμηλή οσφυαλγία στο ύψος του ιερού οστού, Ελαφρύ διάστρεμμα και διάταση συνδέσμων στην οσφυϊκή μοίρα, Αδυναμία των μυών της μέσης για βελτίωση της ενεργοποίησης και της ιδιοδεκτικότητας, Προληπτική υποστήριξη κατά τις καθημερινές δραστηριότητας.

Σύνθεση: 55% Nylon, 10% Elastane, 10% PP, 10% Polyester, 10% EVA, 5% Cotton

Πλένεται με κρύο νερό στο χέρι. Όχι σίδερο, όχι στεγνό καθάρισμα.

Σειρά προϊόντων AccuTex Series από την Oppo Medical

Η βελτιωμένη κατασκευή πλέξης (3D Weave) παρέχει ένα συνδυασμό άψογης αντίστασης και ευελιξίας, που επιτρέπει στα πλεκτά βοηθήματα AccuTex να προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα. Η ανθεκτικότητα του υφάσματος προκύπτει από μια ισχυρότερη πλεκτή δομή που επιτρέπει στα εξαρτήματα στήριξης να εφαρμόζουν στο σώμα άψογα για σταθερότερη υποστήριξη. Η ευελιξία της πλέξης επιτρέπει στα βοηθήματα να παρέχουν εξαιρετική άνεση, διατηρώντας παράλληλα επαρκή χώρο για τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις της άρθρωσης.

Μεγεθολόγιο

Μέγεθος Περιφέρεια Μέσης (εκ.)
Small 70-80
Medium 80-90
Large 90-100
XLarge 100-110
XXLarge 110-120