Hey Dude Wally Stretch Canvas Ανδρικό Ανατομικό Sneaker

013717
75,00 €

Ανδρικά ανατομικά sneakers Hey Dude Wally Stretch Canvas 40022 Blue, με αποσπώμενο πάτο.

Hey Dude Wally

75,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 1 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Hey Dude - Τα πιο ελαφριά παπούτσια!

Απολαύστε την απόλυτη άνεση και ευκολία με τη συλλογή Wally Stretch της Hey Dude. Κατασκευασμένα από ελαστικό υφασμάτινο υλικό υψηλής ποιότητας, αυτά τα παπούτσια προσφέρουν εξαιρετική εφαρμογή. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία και υποδεχτείτε τα πιο ελαφριά παπούτσια που θα μπορούσατε να φορέσετε, κάνοντας κάθε βήμα να μοιάζει σαν να περπατάτε στα σύννεφα!

Σχεδιασμένα να σας προσφέρουν ευκολία, τα Wally Stretch Canvas φοριούνται πανεύκολα, χάρη στα ελαστικά τους κορδόνια. Η ενίσχυση γύρω από τον αστράγαλο παρέχει πρόσθετη στήριξη και άνεση, ενώ η εύκαμπτη εξωτερική σόλα επιτρέπει τη φυσική κίνηση και την προσαρμογή σε κάθε επιφάνεια.

Ιδανικά για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, είτε κάνετε δουλειές είτε βόλτα, αυτά τα παπούτσια προσφέρουν αξεπέραστη άνεση ενώ παράλληλα προσδίδουν μοναδικό στυλ. Επιπλέον, διαθέτουν αποσπώμενο πάτο με δερμάτινη επένδυση, που σημαίνει ότι μπορείτε να τον αφαιρέσετε και να τον αντικαταστήσετε από πέλματα ειδικής κατασκευής.

Τα ανατομικά υποδήματα της Hey Dude είναι η ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν άνεση και ευκολία σε κάθε τους βήμα. Ανακαλύψτε όλη τη σειρά στο koinis.gr.

Ύψος Τακουνιού
2,5 cm
Χρώμα
Μπλε
Αποσπώμενος Πάτος
Ναι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Υφασμάτινο
Φύλο
Άνδρας