Ζώνη Οσφύος Oppo 2366

013505
49,00 €

Ζώνη οσφύος Oppo 2366 της σειράς Elite.

Ζώνη Οσφύος

49,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 3 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Ορθοπεδική ζώνη μέσης με ύψος 24 cm, παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη από την οσφυϊκή περιοχή έως το ιερό οστό, ενισχύοντας τη σταθερότητα της σπονδυλικής στήλης και διατηρώντας και διατηρώντας τη σταθεροποιημένη στάση κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Οι ανθεκτικές, ελαφριές και εύκαμπτες μπανέλες προσφέρουν επιπλέον στήριξη και προσαρμόζονται εύκολα στη σπονδυλική στήλη για καλύτερη σταθεροποίηση, κατάλληλες για καθημερινή προστασία ή αποκατάσταση μετά από τραυματισμό.

Οι εξαιρετικά ελαστικοί ενισχυμένοι ιμάντες στο εξωτερικό στρώμα στήριξης ζώνης παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη και προστασία στην κοιλιά και την οσφυϊκή περιοχή, επιτρέποντας την προσαρμοσμένη εφαρμογή ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις.

Η ζώνη είναι κατασκευασμένη από ένα μοναδικό πλεκτό υλικό, το οποίο εξασφαλίζει τόσο το ελαφρύ βάρος όσο και την υψηλή αναπνευσιμότητα για την απομάκρυνση της θερμότητας.

Ο μοναδικός σχεδιασμός εφαρμογής στο σώμα με χαμηλότερο μπροστινό μέρος και ψηλότερο πίσω μέρος, προσαρμόζεται στο οστό της λεκάνης για εργονομική εφαρμογή. Το χαμηλό μπροστινό μέρος ανακουφίζει από την πίεση στην κοιλιά.

Ενδείξεις: Κακώσεις της μέσης, Διάστρεμμα συνδέσμων, Πόνος στη μέση, Αδυναμία των μυών της μέσης, Οσφυοϊερή αστάθεια, Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου (ολίσθηση)

Πλένεται με κρύο νερό στο χέρι. Όχι σίδερο, όχι στεγνό καθάρισμα.

Κατασκευασμένο από: 46% Nylon, 26% Polyester, 13% Elastane, 9% POM, 4% Rayon, 2% Elastodiene

Σειρά προϊόντων Elite Series από την Oppo Medical

Τα ολοκαίνουργια εργονομικά σχέδια, τα βελτιωμένα πλεκτά υφάσματα και τα αξεσουάρ προσφέρουν μεγάλη προσαρμογή στο σώμα για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης. Σε σύγκριση με τα μονόχρωμα παραδοσιακά βοηθήματα, τα νέα προϊόντα της σειράς Elite χρησιμοποιούν προγραμματισμένη από υπολογιστή ραφή για να δημιουργήσουν διάφορα πλεκτά ζακάρ για πιο ελκυστική εμφάνιση που ενσωματώνει τέλεια την κομψότητα και τη λειτουργικότητα.

Μεγεθολόγιο

Μέγεθος Περιφέρεια Μέσης (σε εκ.)
S 70-80
M 80-90
L 90-100
XL 100-110
XXL 110-120