Γερανός Ανύψωσης Ασθενών Moretti RI824

013472
890,00 €

Ηλεκτρικός Γερανός Ανύψωσης Ασθενών Moretti RI824 Muevo, για χρήστες έως 150 kg.

Γερανός

890,00 €
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 6 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Ο ηλεκτρικός γερανός ανύψωσης ασθενών Moretti RI824, είναι σχεδιασμένος για να εξασφαλίζει ασφαλείς και άνετες μεταφορές για χρήστες με περιορισμένη κινητικότητα.

Κατασκευασμένος από ατσάλι, είναι πολύ ανθεκτικός και προσφέρει σταθερότητα για αξιόπιστη χρήση.

Το πλάτος της βάσης μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με ένα χειροκίνητο μοχλό, επιτρέποντας την βέλτιστη τοποθέτηση σε διάφορα περιβάλλοντα.

Ελεγχόμενη Καθοδική Κίνηση: Η ταχύτητα της καθοδικής κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια με μια ειδική λαβή, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και άνετη κάθοδο για τον ασθενή.

Διαθέτει κουμπί STOP για έκτακτη ανάγκη.

Εξοπλισμένο με τέσσερις τροχούς 10 cm, δύο από τους οποίους φέρουν φρένα, το RI824 προσφέρει εξαιρετική ευελιξία για εύκολη τοποθέτηση και μετακίνηση στο περιβάλλον φροντίδας.

Η χρήση γερανού ανύψωσης κατά τη φροντίδα των ασθενών έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο για τους ίδιους τους ασθενείς, όσο και για τους φροντιστές. Βελτιώνει την ποιότητα της φροντίδας και την άνεση των ασθενών. Διευκολύνει την ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά του ασθενή, μειώνει τον κίνδυνο για τραυματισμούς του ασθενή ή του φροντιστή. Εξοικονομεί χρόνο και κόπο.

Ο γερανός ανύψωσης Moretti RI824 αποτελεί ιδανική λύση για διάφορα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, όπως: Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Κέντρα Αποκατάστασης, Φροντίδα στο Σπίτι

Μέγιστο Βάρος Χρήστη 150 kg