Crocs Brooklyn Strappy Low Wedge 206751-2Y2 Bone Γυναικεία Ανατομική Πλατφόρμα

013337
65,00 €
Γυναικείες ανατομικές πλατφόρμες Crocs Brooklyn Strappy Low Wedge 206751-2Y2 Bone.

Crocs Brooklyn

65,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 1 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Γνωρίστε τις πλατφόρμες Crocs Brooklyn Strappy Low Wedge από τη νέα συλλογή της Crocs. Αυτά τα γυναικεία πέδιλα συνδυάζουν άνεση, στυλ και ευελιξία για να αναβαθμίσουν τη καλοκαιρινή σας συλλογή. Μοντέρνα και κομψά, με λουράκια, αυτά τα πέδιλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, τα οι πλατφόρμες Brooklyn Strappy Low Wedge της Crocs έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Επαναστατική τεχνολογία LiteRide™ Foam: Τα Crocs Brooklyn Strappy Low Wedge είναι εξοπλισμένα με την επαναστατική τεχνολογία LiteRide™ Foam της Crocs, εξασφαλίζοντας υπέροχη άνεση όλη μέρα. Οι πάτοι από αφρό LiteRide™ προσφέρουν μια απαλή αίσθηση που σας καθηλώνει με κάθε βήμα. Απορροφούν τους κραδασμούς, είναι πανάλαφρα και θα νιώθετε σαν να πετάτε. Αποχωριστείτε τον διλήμματα ανάμεσα στο στυλ και την άνεση - τώρα μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο.

Απαλό και ευέλικτο άνω μέρος Matlite™: Το απαλό και ευλύγιστο άνω μέρος Matlite™ προσφέρει άμεση άνεση, αγκαλιάζοντας τα πόδια και χαρίζοντας άνετη εφαρμογή.

Βάθος στη φτέρνα: Σχεδιασμένο για βελτιωμένη στήριξη και σταθερότητα, αυτά τα πέδιλα διαθέτουν βαθιές φτέρνες που παρέχουν ασφαλή εφαρμογή, εμποδίζοντας τα πόδια να γλιστρήσουν. Οι ανυψώσεις στον πάτο προσφέρουν επιπλέον στήριξη, εξασφαλίζοντας άνετο περπάτημα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ρυθμιζόμενα λουράκια Smart Buckle: Αυτές οι πλατφόρμες μπαίνουν και βγαίνουν πανεύκολα, χάρη στα ρυθμιζόμενα λουράκια Smart Buckle με ρυθμιζόμενο κλείσιμο.Προσαρμόστε το λουράκι στην τρύπα που επιθυμείτε και εξασφαλίστε μια άψογη εφαρμογή μαζί με το τέλειο στυλ.

Πάτος με τεχνολογία LiteRide™: Το LiteRide™ είναι μια επαναστατική τεχνολογία που χαρίζει απαλότητα και καινοτόμα άνεση. Αυτός ο εξαιρετικά μαλακός πάτος απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει άνετη αίσθηση κατά τη διάρκεια της περιπάτου. Το υλικό αυτό είναι ακόμα πιο μαλακό από το Croslite.

Ζήστε τη χαρά του περπατήματος με το Crocs Brooklyn Strappy Low Wedge και απολαύστε τον συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας. Ανεβάστε level στην καλοκαιρινή σας συλλογή με τα Crocs Brooklyn και ανακαλύψτε γιατί εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προτιμούν την εμπειρία Crocs για τα υποδήματά τους.

Ύψος Τακουνιού
4,5 cm
Χρώμα
Μπεζ
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Croslite™
LiteRide™
Φύλο
Γυναίκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.