Crocs Bayaband Sandal K 205400-6QQ Electric Pink Παιδικό Ανατομικό Πέδιλο

013336
37,00 €

Παιδικά ανατομικά πέδιλα Crocs Bayaband Sandal K 205400-6QQ Electric Pink.

Crocs Bayaband

37,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 3 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Βρείτε το ιδανικό καλοκαιρινό παπούτσι για το παιδί σας από τη νέα συλλογή της Crocs. Τα πέδιλα Crocs Kids' Bayaband, συνδυάζουν άνεση, στυλ και διασκέδαση. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια μοδάτη και απολαυστική εμπειρία για τα πόδια των μικρών, καθιστώντας τα αναπόσπαστο μέρος της ντουλάπας τους.

Τα πεδιλάκια Crocs Kids' Bayaband διαθέτουν ένα λεπτό και αθλητικό σχεδιασμό που προσδίδει μια μοντέρνα πινελιά στο καθημερινό στυλ των παιδιών. Με τον ευέλικτο σχεδιασμό τους και τα καινοτόμα περιστρεφόμενα λουράκια στη φτέρνα, προσφέρουν δύο στυλ σε ένα. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ασφαλές κλειστού τύπου πέδιλο ή ένα πιο χαλαρό στυλ σαν παντούφλα, παρέχοντας τους επιλογές που ταιριάζουν στη διάθεσή τους ή την δραστηριότητά τους.

Φτιαγμένα με το διάσημο υλικό Croslite™, αυτά τα πέδιλα προσφέρουν εξαιρετική άνεση και αντοχή, ιδανικά για τα δραστήρια παιδιά. Το Croslite™ είναι ένα ελαφρύ αφρώδες υλικό ρητίνης κλειστών κυψελών, που επαναπροσδιορίζει την άνεση των παπουτσιών Crocs. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας θα αισθάνονται ανάλαφρα και ελεύθερα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν θα παραπονιούνται για κούραση και πόνο στα πόδια – τα πέδιλα Bayaband θα κάνουν τα παιδιά σας χαρούμενα και ξέγνοιαστα.

Το υλικό Croslite™ προσφέρει μια μαλακή και αναπαυτική αίσθηση, αγκαλιάζοντας τα πόδια των παιδιών σε κάθε βήμα. Προσφέρει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, μειώνοντας την πίεση στα πόδια, τα γόνατα και τη μέση. Είτε παίζουν, τρέχουν ή αθλούνται, αυτά τα πέδιλα θα προσφέρουν άνεση όλη μέρα.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την εργονομία, τα παπούτσια Crocs Bayaband προσαρμόζονται στο σχήμα των ποδιών του παιδιού, παρέχοντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή και βελτιωμένη στήριξη. Προσαρμόζονται στις καμπύλες των ποδιών, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη άνεση και μειώνοντας το άβολο αίσθημα που συνήθως συνδέεται με παπούτσια που δεν εφαρμόζουν καλά.

Πέραν της άνεσης, το υλικό Croslite™ είναι φυσικά ανθεκτικό σε βακτήρια και μύκητες που προκαλούν οσμές. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά να διατηρείται μια φρεσκάδα, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Αποχωρίστε τις ανεπιθύμητες οσμές και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα με το υλικό Croslite™.

Τα πέδιλα Bayaband πλένονται πανεύκολα. Το ανθεκτικό στο νερό υλικό Croslite™ καθιστά απλό τον καθαρισμό τους, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Ανεξάρτητα αν αντιμετωπίσετε λάσπη, άμμο ή νερό, απλώς ξεπλύνετέ τα και θα είναι και πάλι σαν καινούργια. Τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες τους και εσείς δεν θα ανησυχείτε μήπως χαλάσουν τα παπούτσια τους.

Επιπλέον τα παπούτσια αυτά δεν αφήνουν σημάδια, πράγμα που σημαίνει ότι φοριούνται άνετα μέσα στο σπίτι. Δεν προκαλούν γρατζουνιές στο πάτωμα ούτε αφήνουν βρωμιά όπως συμβαίνει με σόλες από άλλα υλικά.

Η ανθεκτικότητα είναι ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό των υποδημάτων Crocs, και τα πέδιλα Bayaband δεν αποτελούν εξαίρεση. Το υλικό Croslite™ είναι ανθεκτικό στη φθορά και την τριβή, εξασφαλίζοντας ότι τα παπούτσια θα αντέξουν για πολύ καιρό.

Χρώμα
Ροζ
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Κορίτσι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.