Crocs Bistro 10075-001 Black Ανατομικό Επαγγελματικό Σαμπό

Crocs Bistro 10075-001 Black Ανατομικό Επαγγελματικό Σαμπό

013164
55,00 €

Επαγγελματικά Ανατομικά Σαμπό Crocs Bistro 10075-001 σε μαύρο χρώμα, ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες εστίασης και υγείας.

Crocs Bistro 10075-001 Black Ανατομικό Επαγγελματικό Σαμπό

Crocs Bistro

55,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 2 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Crocs Bistro - Το Απόλυτο Σαμπό Εργασίας

Απολαύστε ανεπανάληπτη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας με τα Crocs Bistro. Κατασκευασμένα για επαγγελματίες, αυτά τα παπούτσια έχουν επαναπροσδιορίσει τη βιομηχανία υποδημάτων συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό.

Ιδανικό για: Μάγειρες, νοσηλευτές, ιατρούς και επαγγελματίες με πολύωρη ορθοστασία που απαιτούν άνεση και αξιοπιστία.

Τα Crocs Bistro προσφέρουν ασύγκριτη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας σας. Με το καινοτόμο υλικό Croslite™, αυτά τα σαμπό προσφέρουν άνεση χωρίς προηγούμενο. Το Croslite™, το σήμα κατατεθέν της Crocs είναι ένα μοναδικό υλικό που αναπτύχθηκε από την Crocs και έχει επαναπροσδιορίσει την άνεση των παπουτσιών της. Είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό κλειστών κυψελών αφρώδες υλικό ρητίνης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη. Είναι σαν να περπατάτε πάνω σε σύννεφα, καθώς το υλικό προσαρμόζεται στο σχήμα των ποδιών σας, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή σαν να έχει σχεδιαστεί για εσάς. Η μαλακή και ευέλικτη φύση του Croslite™ εξασφαλίζει άνεση όλη μέρα.Το Croslite™ παρέχει μαλακή και άνετη αίσθηση σε κάθε βήμα, μειώνοντας την πίεση στα πόδια σας και επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία πατήματος.

Το υλικό Croslite™ είναι φυσικά ανθεκτικό σε βακτήρια και μύκητες που προκαλούν οσμές. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά να διατηρείται μια φρεσκάδα, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Αποχωρίστε τις ανεπιθύμητες οσμές και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα με το υλικό Croslite™.

Τα Crocs Bistro δεν ξεχωρίζουν μόνο για την άνεσή τους, αλλά δίνουν έμφαση και στην ασφάλεια. Η εξωτερική σόλα Crocs Lock™ με αντιολισθητικές ιδιότητες εξασφαλίζει σταθερή πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, μειώνοντας τον κίνδυνο πτώσης σε ολισθηρά δάπεδα όπως πχ από λάδια και διάφορα υγρά. Το κλειστό μπροστινό μέρος προσφέρει επιπλέον προστασία για τα πόδια ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα απο αιχμηρά αντικείμενα, καυτά λάδια ή ο,τιδήποτε μπορεί να πέσει στα πόδια. Με τα Crocs Bistro, μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας.

Ο εύκολος καθαρισμός και η το γρήγορο στέγνωμα προσφέρουν ένα φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον. Το ανθεκτικό στο νερό υλικό Croslite™ μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για λεκέδες και βρωμιές, καθώς αυτά τα clogs είναι σχεδιασμένα για αντοχή στις απαιτήσεις του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Το ρυθμιζόμενο λουράκι στο πίσω μέρος προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και σταθερότητα, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και άνετη εφαρμογή που δεν εμποδίζει την κίνησή σας. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και ευκινησία κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, γνωρίζοντας ότι τα παπούτσια σας σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα.

Τα Crocs Bistro είναι περισσότερο από απλά ένα επαγγελματικό παπούτσι· είναι ένας επαγγελματικός σύντροφος που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είτε εργάζεστε σε μια κουζίνα, ένα νοσοκομείο ή οποιοδήποτε επάγγελμα απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασία, αυτά τα υποδήματα είναι ιδανικά. Ζήστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η εξαιρετική άνεση, η αντιολισθητικότητα και η ανθεκτικότητα στην επαγγελματική σας ζωή.

Χρώμα
Μαύρο
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Φαρδιά
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Άνδρας
Γυναίκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.