Ara Parma 51107-02G Γυναικεία Ανατομική Πλατφόρμα Μπλε

Ara Parma Γυναικεία Ανατομική Πλατφόρμα

013065
100,00 €
Γυναικεία ανατομική πλατφόρμα σε σκούρο μπλε χρώμα Ara Parma 51107-02G
Ara Parma 51107-02G Γυναικεία Ανατομική Πλατφόρμα Μπλε

Ara Parma

100,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 2 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Γυναικείες ανατομικές πλατφόρμες με χιαστί σχέδιο σε σκούρο μπλε χρώμα. Παρά το ψηλό τακούνι, αυτό το παπούτσι είναι πολύ ελαφρύ και πολύ άνετο χάρη στην ενσωματωμένη πρωτοποριακή τεχνολογία HighSoft. Με το μαλακό πέλμα του, εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα άνετο και ξεκούραστο περπάτημα. Με δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό του παπουτσιού και στον πάτο, προσφέρει ένα καλό κλίμα για τα πόδια σας.

HighSoft Technology
Η θεμελιώδης ιδέα πίσω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας HighSoft, ήταν να ενσωματωθεί η άνεση που προσφέρουν τα αθλητικά παπούτσια και σε άλλα είδη παπουτσιών όπως οι γόβες, οι μπαλαρίνες κτλ. Ο συνδυασμός ενός εξαιρετικά μαλακού  υλικού εξωετερικά, μιας πολύ εύκαμπτης σόλας και ενός μαλακού πάτου με επένδυση, οδηγεί στην μοναδική άνεση που θα νιώθετε όταν φοράτε τα παπούτσια της Ara Shoes με την τεχνολογία High Soft.
About Ara Shoes
Με μακρά παρουσία - από το 1949 - στο χώρο του ανατομικού υποδήματος, τα ARA Shoes ταιριάζουν στο χθές, στο σήμερα αλλά και στο αύριο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις τωρινές αλλά και τις αυριανές ανάγκες των πελατών της και παρακολουθώντας τα τελευταία trends, η γερμανική εταιρεία ARA δημιουργεί και κατασκευάζει στη Γερμανία μοντέρνα, απίστευτα άνετα, υψηλής ποιότητας, διαχρονικά ανατομικά υποδήματα. Κάθε υπόδημα κατασκευάζεται με εντατική χειροτεχνία μέσω μιας διαδικασίας πλήρως συνυφασμένης με όλα τα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, με τη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων και ποιοτικών υλικών. Οι κολεξιόν της απευθύνονται σε κάθε στυλ. Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, φαντάζεται το κάθε παπούτσι ως μέρος ενός ολοκληρωμένου look με ταιριαστά ρούχα και αξεσουάρ και πλέον ο όρος “ανατομικό” περνά σε άλλη διάσταση!

Ύψος Τακουνιού
5 cm
Χρώμα
Μπλε
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Δέρμα
Φύλο
Γυναίκα