OOfos OOriginal Sport Sandal 1001 Azul Ανατομική Σαγιονάρα Αποθεραπείας

014033
73,00 €

Ανδρικές ανατομικές σαγιονάρες αποθεραπείας OOfos OOriginal Sport 1001 Azul.

OOfos OOriginal

73,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 2 σε απόθεμα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Κατασκευασμένα με την επαναστατική τεχνολογία OOfoam™, τα OOriginal Sport Sandals απορροφούν 37% περισσότερους κραδασμούς από τα παραδοσιακά υλικά αφρού. Αυτό προσφέρει άψογη απορρόφηση κραδασμών, μειώνοντας την καταπόνηση στα πόδια, τα γόνατα και την πλάτη σας.

  • Μειώνει την πίεση στα πονεμένα πόδια, τα γόνατα και την πλάτη.
  • Επιτρέπει πιο φυσική κίνηση.
  • Ιδιαίτερα ελαφρύ.
  • Πλένεται στο πλυντήριο.

About Oofos

Τα διάσημα recovery shoes/υποδήματα αποθεραπείας OOFOS βρίσκονται στην Koinis Orthopedics και έχουν ως στόχο να αλλάξουν την καθημερινότητά σας αλλά και όσα γνωρίζατε για τα ανατομικά παπούτσια μέχρι σήμερα! Οι ανατομικές σαγιονάρες και υποδήματα OOFOS συμβάλλουν σημαντικά στην προοδευτική ελάττωση της έντασης που έχει προηγηθεί από έντονη δραστηριότητα . Είναι ιδανικά για άμεση ανακούφιση των πελμάτων/ποδιών, των γονάτων και της μέσης μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα, ή μία κουραστική μέρα στη δουλειά.

Mε την καινοτόμο τεχνολογία OOfoam ™ , το πατενταρισμένο πέλμα και τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό τους, απορροφούν τους κραδασμούς κατά 37% περισσότερο σε σύγκριση με άλλα υποδήματα από απλά αφρώδη υλικά και μειώνουν την ενεργειακή πίεση στους αστραγάλους έως και 47%, προσφέροντας σας ποιότητα, ελαφρότητα, ευελιξία, ελευθερία στην κίνηση και ασύγκριτη άνεση.

Είτε χρειάζεστε σωστή αποθεραπεία μετά από μια προπόνηση, ξεκούραση μετά από μια δύσκολη μέρα, είτε απλά, ένα άνετο, υποστηρικτικό παπούτσι για την καθημερινότητά σας ,η OOFOS είναι εδώ για να σας στηρίξει και να σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα.

Ύψος Τακουνιού
3 cm
Χρώμα
Μπλε
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Συνθετικό
Φύλο
Γυναίκα