Crocs Crocband Clog 11016-410 Navy Ανατομικό Σαμπό Unisex

013781
59,00 €

Unisex ανατομικά σαμπό Crocs Crocband 11016-410 Navy, σε σκούρο μπλε χρώμα με κόκκινη ρίγα.

Crocs Crocband

59,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 5 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Τα αγαπημένα σαμπό Crocs, με τη χαρακτηριστική γραμμή των Crocband που δίνει μοναδικό στυλ με μια πιο αθλητική αίσθηση.

Σε αντίθεση με άλλα υποδήματα, τα Crocs Crocband Clogs δεν είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Το Croslite™ είναι ένα μοναδικό υλικό που αναπτύχθηκε από την Crocs και έχει επαναπροσδιορίσει την άνεση των παπουτσιών της. Είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό κλειστών κυψελών αφρώδες υλικό ρητίνης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη. Είναι σαν να περπατάτε πάνω σε σύννεφα, καθώς το υλικό προσαρμόζεται στο σχήμα των ποδιών σας, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή σαν να έχει σχεδιαστεί για εσάς. Η μαλακή και ευέλικτη φύση του Croslite™ εξασφαλίζει άνεση όλη μέρα, καθιστώντας αυτά τα παπούτσια μια επιλογή που μπορείτε να φορέσετε για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Το Croslite™ παρέχει μαλακή και άνετη αίσθηση σε κάθε βήμα, μειώνοντας την πίεση στα πόδια σας και επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία περπατήματος. Μετακινείστε το περιστρεφόμενο λουράκι στη φτέρνα για να έχετε ένα πιο σταθερό κράτημα ή μια πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Τα Crocs Crocband Clogs δεν είναι μόνο απίστευτα άνετα, αλλά και εξαιρετικά ευέλικτα. Eίναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Για την παραλία, για τη βόλτα, για το σπίτι, Ο σχεδιασμός τους, φιλικός προς το νερό, σας επιτρέπει να τα φοράτε οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε μην χαλάσουν. Επιπλέον, οι τρύπες παρέχουν εξαιρετική διαπνοή, κρατώντας τα πόδια σας δροσερά και στεγνά ακόμη και σε ζεστό καιρό.

Το υλικό Croslite™ είναι φυσικά ανθεκτικό σε βακτήρια και μύκητες που προκαλούν οσμές. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά να διατηρείται μια φρεσκάδα, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Αποχωρίστε τις ανεπιθύμητες οσμές και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα με το υλικό Croslite™.

Τα Crocs Crocband Clogs εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα που αντέχει στο χρόνο. Το υλικό Croslite™ είναι ανθεκτικό στη φθορά και την τριβή, καθιστώντας τα Crocs μια μακροχρόνια επένδυση που θα παρέχει άνεση και στυλ για χρόνια.

Το καθάρισμα των Crocs γίνεται πανεύκολα. Το ανθεκτικό στο νερό υλικό Croslite™ μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ένα απλό ξέπλύμα, ενώ στεγνώνει γρήγορα και έτοιμο για να το ξαναχρησιμοποιήσετε.

Επιπλέον, η εξωτερική σόλα των Crocs, πέρα από το ότι είναι αντιολισθητική, δεν αφήνει σημάδια και γρατζουνιές στα πατώματα. Οπότε είναι μια ασφαλής επιλογή και για μέσα στο σπίτι.

Ύψος Τακουνιού
2,5 cm
Χρώμα
Μπλε
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Φαρδιά
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Άνδρας
Γυναίκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.