Ara Toronto Γυναικείο Ανατομικό Αδιάβροχο Μποτάκι Gore-Tex

013495
150,00 €

Γυναικεία ανατομικά μποτάκια Ara Toronto 40409-01H σε μαύρο χρώμα, 100% αδιάβροχα με ενσωματωμένη την τεχνολογία Gore-Tex. Με αποσπώμενο πάτο.

Ara Toronto

150,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 4 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Ανατομικά μποτάκια Toronto από την Ara ιδανικά για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, 100% αδιάβροχα με τεχνολογία Gore-Tex. Κατασκευασμένο εξωτερικά από υφασμα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τη ζεστή εσωτερική επένδυση, τα πόδια σας θα παραμένουν ζεστά στο κρύο. Με ενσωματωμένη την τεχνολογία High Soft, είναι πάρα πολύ αναπαυτικά και ξεκούραστα. Η σόλα τους είναι ελαφριά, ευλύγιστη και αντιολισθητική. Ο ανατομικός τους πάτος προσφέρει στηρίξεις στο πέλμα και έχει μαξιλαράκι στη φτέρνα. Είναι επίσης αποσπώμενος, μπορεί δηλαδή να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από πέλματα ειδικής κατασκευής. Εξωτερικά, η αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη Gore-Tex εμποδίζει την υγρασία να διεισδύσει ενώ παράλληλα επιτρέπει στα πόδια να αναπνέουν. Με φερμουάρ στο πλάι για να φοριούνται εύκολα και γρήγορα και κορδόνια για να τα προσαρμόζετε σωστά στο πόδι σας και να το κρατούν σταθερό. Το μοντέλο αυτό, έχει άνετη φόρμα και είναι ιδανικό και για πιο φαρδιά πόδια.

Gore-Tex

Με τις εξαιρετικές μονωτικές τους ιδιότητες και το εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης υγρασίας, τα μοντέλα Gore-Tex της Ara εξασφαλίζουν ότι τα πόδια σας παραμένουν σε άνετη θερμοκρασία. Το κεντρικό στοιχείο είναι η αδιάβροχη, αναπνεύσιμη και ανθεκτική μεμβράνη Gore-Tex, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για να εγγυάται στεγνά πόδια και ασυναγώνιστη άνεση, ανεξάρτητα από τον καιρό. Ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τα πόδια σας προστατεύονται άριστα.

HighSoft Technology

Η θεμελιώδης ιδέα πίσω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας HighSoft, ήταν να ενσωματωθεί η άνεση που προσφέρουν τα αθλητικά παπούτσια και σε άλλα είδη παπουτσιών όπως οι γόβες, οι μπαλαρίνες κτλ. Ο συνδυασμός ενός εξαιρετικά μαλακού υλικού εξωτερικά, μιας πολύ εύκαμπτης σόλας και ενός μαλακού πάτου με επένδυση, οδηγεί στην μοναδική άνεση που θα νιώθετε όταν φοράτε τα παπούτσια της Ara Shoes με την τεχνολογία High Soft.

About Ara Shoes

Με μακρά παρουσία - από το 1949 - στο χώρο του ανατομικού υποδήματος, τα ARA Shoes ταιριάζουν στο χθές, στο σήμερα αλλά και στο αύριο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις τωρινές αλλά και τις αυριανές ανάγκες των πελατών της και παρακολουθώντας τα τελευταία trends, η γερμανική εταιρεία ARA δημιουργεί και κατασκευάζει στη Γερμανία μοντέρνα, απίστευτα άνετα, υψηλής ποιότητας, διαχρονικά ανατομικά υποδήματα. Κάθε υπόδημα κατασκευάζεται με εντατική χειροτεχνία μέσω μιας διαδικασίας πλήρως συνυφασμένης με όλα τα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, με τη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων και ποιοτικών υλικών. Οι κολεξιον της απευθύνονται σε κάθε στυλ. Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, φαντάζεται το κάθε παπούτσι ως μέρος ενός ολοκληρωμένου look με ταιριαστά ρούχα και αξεσουάρ και πλέον ο όρος “ανατομικό” περνά σε άλλη διάσταση!

Ύψος Τακουνιού
3 cm
Χρώμα
Μαύρο
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Φαρδιά
Υλικό
Συνθετικό
Φύλο
Γυναίκα