Crocs Kadee II Flip W 202492-100 White Γυναικεία Ανατομική Σαγιονάρα

013333
28,00 €
Γυναικεία Ανατομική Σαγιονάρα Kadee II Flip W 202492-100 σε λευκό χρώμα από την Crocs

Crocs Kadee II

28,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 8 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Αναβαθμίστε την καλοκαιρινή σας συλλογή σας με τις σαγιονάρες Crocs Kadee II Flips, ένα τέλειο μείγμα στυλ, άνεσης και ευελιξίας. Αυτές οι σαγιονάρες είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια μοδάτη και απολαυστική εμπειρία για τα πόδια σας, καθιστώντας τες απαραίτητη προσθήκη στην ντουλάπα σας.

Οι σαγιονάρες Crocs Kadee II Flips διαθέτουν έναν λεπτό και στιλάτο σχεδιασμό λουριών που προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στο καθημερινό σας στυλ. Με τον απλό σχεδιασμό τους που σας επιτρέπει να τις φοράτε εύκολα, είναι εξαιρετικά άνετες και ιδανικές για απλές εξορμήσεις ή χαλάρωση στην παραλία. Κατασκευασμένες με το καταξιωμένο υλικό Croslite™, αυτές οι σαγιονάρες προσφέρουν εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα.

Αντίθετα από τα παραδοσιακά πλαστικά παπούτσια, το Croslite™ είναι ένα ελαφρύ υλικό ρητίνης κλειστών κυψελών που επαναπροσδιορίζει την άνεση των παπουτσιών Crocs. Προσφέρει μια αίσθηση ελαφρότητας, επιτρέποντάς σας να κινείστε εύκολα και άνετα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποχαιρετήστε τα κουρασμένα και πονεμένα πόδια!

Το υλικό Croslite™ προσφέρει μια απαλή και ανάλαφρη αίσθηση, αγκαλιάζοντας τα πόδια σας σε κάθε βήμα. Παρέχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, μειώνοντας την πίεση στα πόδια, τα γόνατα και τη μέση. Είτε περπατάτε στην παραλία είτε κάνετε ψώνια, αυτές οι σαγιονάρες θα σας προσφέρουν την άνεση που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε σε όλες σας τις δραστηριότητες.

Σχεδιασμένες με γνώμονα την εργονομία, οι σαγιονάρες Kadee II Flips προσαρμόζονται στο σχήμα των ποδιών σας, παρέχοντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή και βελτιωμένη στήριξη. Προσαρμόζονται στις καμπύλες των ποδιών σας, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη άνεση και ελαχιστοποιώντας την δυσφορία. Θα λατρέψετε πώς αγκαλιάζουν τα πόδια σας, προσφέροντας μια ασφαλή εφαρμογή.

Ανθεκτικό στην οσμή: Το Croslite™ είναι φυσικά ανθεκτικό στα βακτήρια και τους μύκητες που προκαλούν οσμές. Αυτή η ιδιότητα βοηθά να διατηρούνται τα παπούτσια σας φρέσκα, ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση. Αποχωριστείτε τις ανεπιθύμητες οσμές και απολαύστε μια διαρκή φρεσκάδα με το Croslite™.

Εύκολο στο καθάρισμα: Το Croslite™ είναι ανθεκτικό στο νερό και εύκολο στο καθάρισμα, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα μέρη και περιστάσεις. Είτε πάτε στην παραλία, στον κήπο ή μια βόλτα στην πόλη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βρωμιές ή φθορά από το νερό. Απλώς πλένετε τα παπούτσια και θα είναι και πάλι σαν καινούργια!

Δεν αφήνει σημάδια: Το υλικό Croslite™ δεν αφήνει ίχνη ή γρατσουνιές σε εσωτερικές επιφάνειες. Μπορείτε να φοράτε χωρίς άγχος τα Crocs σας μέσα στο σπίτι, χωρίς να σκέφτεστε μήπως αφήσουν κάποιο σημάδι στο πάτωμα.

Ανθεκτικό με διάρκεια στο χρόνο: Το Croslite™ είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του, εξασφαλίζοντας ότι τα Crocs σας θα αντέξουν στο χρόνο. Αυτό το υλικό αντέχει στη φθορά και την τριβή, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ζευγάρι Crocs για χρόνια.

Χαρείτε το καλοκαίρι σας με Crocs Kadee II Flips, όπου το στυλ συναντά τη λειτουργικότητα και την άνεση. Αναβαθμίστε τη συλλογή σας με καλοκαιρινά παπούτσια και ανακαλύψτε γιατί εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα Crocs. Είτε χαλαρώνετε στην πισίνα, περπατάτε στην παραλία ή απολαμβάνετε μια καθημερινή έξοδο, αυτές οι σαγιονάρες θα σας κρατήσουν κομψές και άνετες.
Ύψος Τακουνιού
2 cm
Χρώμα
Λευκό
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Γυναίκα