• -30%
Kelara Γυναικείο Ανατομικό Πέδιλο K22672 Μαύρο

Kelara Γυναικείο Ανατομικό Πέδιλο K22672

012038
48,30 € 69,00 € Εξοικονομείτε 30%

Γυναικεία ανατομικά πέδιλα Kelara K22672 σε μαύρο χρώμα.

Kelara Γυναικείο Ανατομικό Πέδιλο K22672 Μαύρο

Kelara

48,30 € 69,00 € Εξοικονομείτε 30%
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 3 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Γυναικεία δερμάτινα ανατομικά πέδιλα από την ισπανική εταιρεία Kelara. Δερμάτινο άνω μέρος με διακοσμητική αγκράφα και καρφιά στο πλάι. Με εντυπωσιακό πάτο σε στυλ ξύλου, με φαρδύ τακούνι. Ένα πολύ άνετο παπούτσι που συνδυάζεται εύκολα και μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
HighSoft Technology

Η θεμελιώδης ιδέα πίσω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας HighSoft, ήταν να ενσωματωθεί η άνεση που προσφέρουν τα αθλητικά παπούτσια και σε άλλα είδη παπουτσιών όπως οι γόβες, οι μπαλαρίνες κτλ. Ο συνδυασμός ενός εξαιρετικά μαλακού  υλικού εξωετερικά, μιας πολύ εύκαμπτης σόλας και ενός μαλακού πάτου με επένδυση, οδηγεί στην μοναδική άνεση που θα νιώθετε όταν φοράτε τα παπούτσια της Ara Shoes με την τεχνολογία High Soft.

About Ara Shoes

Με μακρά παρουσία - απο το 1949 - στο χώρο του ανατομικού υποδήματος, τα ARA Shoes ταιριάζουν στο χθές, στο σήμερα αλλά και στο αύριο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις τωρινές αλλά και τις αυριανές ανάγκες των πελατών της και παρακολουθώντας τα τελευταία trends, η γερμανική εταιρεία ARA δημιουργεί και κατασκευάζει στη Γερμανία μοντέρνα, απίστευτα άνετα, υψηλής ποιότητας, διαχρονικά ανατομικά υποδήματα. Κάθε υπόδημα κατασκευάζεται με εντατική χειροτεχνία μέσω μιας διαδικασίας πλήρως συνυφασμένης με όλα τα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, με τη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων και ποιοτικών υλικών. Οι κολεξιον της απευθύνονται σε κάθε στυλ. Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, φαντάζεται το κάθε παπούτσι ως μέρος ενός ολοκληρωμένου look με ταιριαστά ρούχα και αξεσουάρ και πλέον ο όρος “ανατομικό” περνά σε άλλη διάσταση!

Ύψος Τακουνιού
9 cm
Χρώμα
Μαύρο
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Κανονική
Υλικό
Δέρμα
Φύλο
Γυναίκα