Crocs Bistro Pro Literide Clog 205669-001 Επαγγελματικό Ανατομικό Σαμπό

Crocs Bistro Pro Literide Clog 205669-001 Επαγγελματικό Ανατομικό Σαμπό

009518
64,00 €
Επαγγελματικά Ανατομικά Σαμπό Crocs Bistro Pro Literide Clog 205669-001 σε μαύρο χρώμα ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες εστίασης και υγείας.
Crocs Bistro Pro Literide Clog 205669-001 Επαγγελματικό Ανατομικό Σαμπό

Crocs Bistro

64,00 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 15 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Γνωρίστε τα Crocs Bistro Pro LiteRide Clog, την απόλυτη επιλογή επαγγελματικών υποδημάτων στους κλάδους εστίασης, φιλοξενίας και υγείας. Αυτά τα ανατομικά σαμπό έχουν διαμορφωθεί με μεγάλη προσοχή για να προσφέρουν εξαιρετική άνεση και υποστήριξη, εξασφαλίζοντας ότι θα νιώθετε άνετα σε όλη τη διάρκεια της βάρδιας.

Το Crocs Bistro Pro LiteRide Clog συνδυάζει τις τεχνολογίες Croslite™ και LiteRide.

Το επάνω μέρος και η σόλα των παπουτσιών είναι κατασκευασμένα από υλικό Croslite™, ένα ελαφρύ και ανθεκτικό κλειστών κυψελών αφρώδες υλικό ρητίνης που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Crocs. Το υλικό Croslite™ είναι γνωστό για το πόσο άνετο και πανάλαφρο είναι όταν το φοράτε. Θα νιώσετε σαν να περπατάτε πάνω στα σύννεφα, αφού το υλικό προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού σας, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο εφαρμογή που φαίνεται φτιαγμένη ειδικά για εσάς.

Επιπλέον, το Crocs Bistro Pro LiteRide Clog διαθέτει εσωτερικά την τεχνολογία LiteRide στον πάτο, ένα επαναστατικό αφρώδες υλικό κλειστών κυψελών, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει απίστευτη ελαφρότητα, ανταπόκριση και απαλότητα.

Το αφρώδες υλικό LiteRide προσφέρει έναν ολοκαίνουργιο επίπεδο άνεσης και υποστήριξης. Παρέχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη για την καμάρα και τα μετατάρσια, μειώνοντας την πίεση στα πόδια και τις αρθρώσεις. Μαλακό και άνετο πάτημα καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας.

Το Crocs Bistro Pro LiteRide Clog διαθέτει επίσης την τεχνολογία Crocs Lock™ στη σόλα, μια εξειδικευμένη τεχνολογία που παρέχει 100% αντιολισθητική προστασία που εξασφαλίζει σταθερή πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, μειώνοντας τον κίνδυνο πτώσης σε ολισθηρά δάπεδα όπως πχ από λάδια και διάφορα υγρά. Το κλειστό μπροστινό μέρος προσφέρει επιπλέον προστασία για τα πόδια ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα από αιχμηρά αντικείμενα, καυτά λάδια ή ο,τιδήποτε μπορεί να πέσει στα πόδια. Με τα Crocs Bistro, μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας.

Ο εύκολος καθαρισμός και η το γρήγορο στέγνωμα προσφέρουν ένα φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον. Το ανθεκτικό στο νερό υλικό Croslite™ μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για λεκέδες και βρωμιές, καθώς αυτά τα σαμπό είναι σχεδιασμένα για αντοχή στις απαιτήσεις του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Το ρυθμιζόμενο λουράκι στο πίσω μέρος προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και σταθερότητα, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και άνετη εφαρμογή που δεν εμποδίζει την κίνησή σας. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και ευκινησία κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, γνωρίζοντας ότι τα παπούτσια σας σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα.

Χρώμα
Μαύρο
Αποσπώμενος Πάτος
Όχι
Φόρμα Παπουτσιών
Φαρδιά
Υλικό
Croslite™
Φύλο
Άνδρας
Γυναίκα