Oofos 1200 OOcloog Ανατομικό Σαμπό Unisex

Oofos 1200 OOcloog Ανατομικό Σαμπό Unisex

009006
72,80 €
ΣΑΜΠΟ Oocloog 1200
Oofos 1200 OOcloog Ανατομικό Σαμπό Unisex

Oofos 1200

72,80 €
Χρώμα :
Μέγεθος :
Ποσότητα :
Μεγεθολόγιο
Μεταφορικά

Βιαστείτε! Μόνο 3 σε απόθεμα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 95 11 750

Το σαμπό Oocloog 1200 διαθέτει τεχνολογία OOfoam™ που απορροφά 37% περισσότερη επίδραση από τα παραδοσιακά αφρώδη υποδήματα. Ο πατενταρισμένος αφρός OOfoam απορροφά περισσότερο από τα συμβατικά υλικά τις δυνάμεις πρόσκρουσης προσφέροντας αξεπέραστη μαλακή αίσθηση στο πάτημα, μειώνοντας το στρες στα πονεμένα πόδια, τα γόνατα και το κάτω μέρος της πλάτης.

Aπορροφούν τους κραδασμούς και μαζί τους όποιους πόνους μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή από μια κουραστική μέρα στην δουλειά. Είναι κατάλληλα για άμεση ανακούφιση των ποδιών.

Δεν απορροφούν οσμές. Κατάλληλες και για χρήση στην παραλία ή το ντους.

About Oofos

Τα διάσημα recovery shoes/υποδήματα αποθεραπείας OOFOS βρίσκονται στην Koinis Orthopedics και έχουν ως στόχο να αλλάξουν την καθημερινότητά σας αλλά και όσα γνωρίζατε για τα ανατομικά παπούτσια μέχρι σήμερα! Οι ανατομικές σαγιονάρες και υποδήματα OOFOS συμβάλλουν σημαντικά στην προοδευτική ελάττωση της έντασης που έχει προηγηθεί από έντονη δραστηριότητα . Είναι ιδανικά για άμεση ανακούφιση των πελμάτων/ποδιών, των γονάτων και της μέσης μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα, ή μία κουραστική μέρα στη δουλειά.

Mε την καινοτόμο τεχνολογία OOfoam ™ , το πατενταρισμένο πέλμα και τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό τους, απορροφούν τους κραδασμούς κατά 37% περισσότερο σε σύγκριση με άλλα υποδήματα από απλά αφρώδη υλικά και μειώνουν την ενεργειακή πίεση στους αστραγάλους έως και 47%, προσφέροντας σας ποιότητα,ελαφρότητα,ευελιξία, ελευθερία στην κίνηση και ασύγκριτη άνεση.

Είτε χρειάζεστε σωστή αποθεραπεία μετά από μια προπόνηση, ξεκούραση μετά από μια δύσκολη μέρα, είτε απλά, ένα άνετο, υποστηρικτικό παπούτσι για την καθημερινότητά σας ,η OOFOS είναι εδώ για να σας στηρίξει και να σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα.

Ύψος Τακουνιού
3,5 cm
Χρώμα
Μαύρο
Φόρμα Παπουτσιών
Φαρδιά
Υλικό
Συνθετικό
Φύλο
Άνδρας
Γυναίκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δείτε μερικές ακόμα επιλογές που θα σας ενδιαφέρουν.